Védekezés

Amikor védekezel mindig figyelj arra, hogy ne úgy védekezz hogy semmit nemlátsz!

Mikor alaptartásban van a kezed (szorosan az állad vonalában), figyelj hogy hova indul a támadás.

Amint látod, hogy felső testedre megy a támadás, általában kezekkel védj. Ha alsótestre, akkor csipőmozgással és lábbal. A csipő és a lábmozgás mindig legyen jelen a harc során!

Kickboxer142007. szept.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

atdm1002

Hétvégén ránk támadt egy 4 fős banda este. A barátomat véresre verték és sehogy sem bírtam leszedni róla a 95 kilós állatot. Próbáltam, de megtéptek meg ellöktek... :S Volt egy csaj is, azzal majdnem összeverekedtem mert beleavatkozott a dologba - persze a barátom ellen volt ő is - de nem tudtam megverni mert csak arra tudtam gondolni hogy a barátommal mi van. Na most, hogyan lehet egy 95 kilós embert leállítani? A fejét hol kell megütni hátul hogy eszméletét veszítse? Egyáltalán, hogyan lehet úgy megütni valakit, hogy ne haljon meg? Például ha lesz még egy ilyen eset, hogyan üssön szét egy lány egy másik lányt, úgy hogy nyomai is legyenek, de ne haljon bele?? És a gázspray az hogy jó? Vagy jó egyáltalán? És a sokkolópisztoly? Egyáltalán legális, az utóbbi??

MagyarKarate

Nem elég, ha valaki gyúr, mint az állat.
Egyszer azt fogod észrevenni magadon, hogy tele vagy izommal, de pont az akadályoz a mozgásban. Ez olyan, mintha egy sárgadinnyét kötnél a karodra. Figyeld meg a nagy testépítőket, hogy az sem tudnak sprintelni rendesen!

Ne vezéreljen a düh!
Akit az a gondolat vezérli, hogy "most megöllek, darabokra szedlek", azt könnyű legyőzni. Nézd a bikát! A torreádorok felbosszantják, a bika nekimegy teljes erővel, de a torreádor kitér előle. Maradj higgadt, és cselekedj tudatosan. Ha túl sok benned az adrenalin, néha azt sem veszed észre, ha valaki üt, csak azt, hogy a földön fekszel..

99Martin99

Én 1% védekezés 99% támadás.nem várom hogy Ők üssenek és Én védekezek, de van mikor muszáj

FrontflipRB

gyúrj erősre, és tanulj meg technikákat, a barátaidnak ne mutasd ki az erőd, de ha egyszer nagy szükség lex rá, tudd használni!

kovacsmaxi

A LEGJOBB VÉDEKEZÉS A TÁMADÁS!!!!

sanya55

énis így vagyok vele elsőnek védekezés ha betalál ak bedurvulok és aggyadnekiííííííííííí

Casperman

én olyan 5% védekezés 95%támadás vagyok XD üt 1-et kivédem aztán beütök neki az orrába vagy valahova ahol fáj.én úgy szoktam hogy először úgy csinálok mintha kicsit félnék aztán azt hiszi hogy ilyen gyenge vagyok aztán megüt aztán utána bedurvulok mint az állat akkor még én is félek magamtól XD ha már egy olyat ütnek ami már egy kicsit is fáj akkor már bedurvulok az emberkének meg GAME OVER

sanya55

en mindig gyomorszájt zélzok :Dutánna már nem lesz oan nehez .... etitek mire gondolok ugggyyyeeeXD

zozo456

ha legtöbször behúznak én kigáncsolom őket

parcour11

ja nem rossz de ha ő visz be egy jo támadást fejre akkor kampec